VALENTINOVA MILINA

VALENTINOVA MILINA V KAMPU MENINA

Ekskluzivna akcija – romantika v zasebni SPA hiški in gozdnem wellnessu

3 ure, 50 € na par

 

Podarita si valentinovo presenečenje. Pobegnita v romantično SPA hiško s savnami in jacuzzijem v Kampu Menina. V ekskluzivni akciji – gozdnem wellnessu za dva bosta uživala v čisto svojem svetu. Daleč od vrveža in obveznosti vaju pričaka svet razvajanja in sprostitve: velik jacuzzi, dve savni in počitek v alpskem kampu sredi visokih smrek.

Ker vama pod Menino res privoščimo to milino, smo za vaju pripravili ekskluzivno ponudbo – 3 ure čiste romantike v našem gozdnem wellnessu in SPA hiški za samo 50 € na par. Obiščita Kamp Menina med 7. in 16. februarjem!

Vabljena na valentinov oddih v srcu Savinjske doline, kjer je tišina glasnejša in čas teče počasneje. Triurno razvajanje v SPA hiški Kampa Menina je originalno in nepozabno doživetje, ki je toliko lepše od narisanih srčkov, da se vama bo res zalezlo v srce.

Izmenično bosta uživala v topli infrardeče in vroči finski savni ter skočila v jacuzzi, ki puhti od toplih meglic iz pare. Obdana z mehurčki bosta nazdravila s kozarcem penine, nato pa uživala v počitku na mehki postelji ali masažnem stolu. Obisk SPA HIŠKE v Kampu Menina ima podobne stranske učinke kot zaljubljenost – izgledala in spala bosta veliko bolje 😊

 

Paket Valentinova milina vključuje

  • ekskluzivni najem SPA hiške za 3 ure,
  • uporabo infrardeče in finske savne,
  • velik zunanji jacuzzi,
  • masažni stol in prostor za počitek,
  • kozarec penine.

Možen je tudi nakup darilnega bona.

Rezervacije sprejemamo na e-mail info@campingmenina.com
Rezervacije sprejemamo za minimalno pet noči.

You may also like...