ROMANTIČNI ODDIH

V kampu Menina vam ponujamo lesene hiške v katerih vam v jesenskem in zimskem času pričaramo pravo romantično doživetje ali oddih za celotno družino.

Hiške so izdelane iz Zgornje Savinjskega lesa z znanjem lokalnih mojstrov. Poleg namestitve v hiški vam ponujamo tudi wellness razvajanje v naši finski savni grajeni in lesa in greti na drva ter jacuzzijem.

Z veseljem vam pripravimo tudi večerjo iz proizvodov lokalnih pridelovalcev v naši gostilni.

KOČA OB POTOČKU

Koča ob potočku, brunarica iz masivnih Zgornje Savinjskih jelk, vam pričara romantičen oddih v dvoje ali pa počitnice za vso družino. Opremljena je s kuhinjo, jedilnico, dvema spalnicama, kopalnico, spodnjo teraso s kuriščem in žarom, ki je odlična za sprostitev v objemu narave. Posebnost hiške je velika strešna terasa z jacuzzijem!
Po želji vam pripravimo tudi finsko savno prav tako izdelano iz Zgornje Savinjskega lesa v kateri se kamni grejejo na drva.

Poleg razvajanja v koči vam ponujamo tudi najem koles, obisk Mozirskega gaja, ki je pozimi odet v soj luči in pričara pravljično Zimsko Bajko. Možnost adrenalinskih in vodnih športov ter krpljanje!
V gostilni Menina vam pripravimo okusno večerjo iz sestavin lokalnih pridelavcev.

CENA: 160€/ noč + 100€ vsaka dodatna nočitev

(Cena vključuje: nastanitev v koči, uporabo savne in jacuzzija, posteljnino, brisače in kopalni plašč)

You may also like...