JUNIJSKI VIKEND DOGODKI

V Kampu Menina smo se odločili, da vam v mesecu juniju nekoliko popestrimo vaše vikend oddihe pri nas. Poleg kampiranja ali nastanitve v hiškah in vse naše redne ponudbe, smo za vas pripravili tematske vikende v juniju.

Zagotavljamo vam, da se bo za vsakogar našlo nekaj!

Prvi v juniju bo VIKEND S FOTROM v družbi Miha Robnik-a, ki ga poznamo iz letošnje oddaje MasterChef in tudi iz YouTube kanala Dans Fotr Kuha. Fotr” bo z vami delil svoje nasvete in trike za preprosto in učinkovito kuhanje, na svoj poseben, zabaven način. Sledil bo POCENI VIKEND, kar pomeni cel vikend z odličnimi popusti za vse tiste željne adrenalina in vodnih dogodivščin. Sledi vikend v družbi z vsemi MasterChefi Zgornje Savinjske doline, spoznavali kulinariko in se ob tem neizmerno zabavali. Mesec pa končali z odkrivanjem domačega okolja, hrane, običajev in navad Zgornje Savinjske doline.

 

1. VIKEND S FOTROM
Verjetno ste v zadnjem času že slišali ali zasledili odbitega Fotra, ki za svoja dva mulca kuha enostavne in hitro pripravljene jedi. Pri tem pa mu z komentarji pomagata mačka Luci in riba Mirko. Njegovi videi imajo že preko 2 miljona ogledov na YouTube in ostalih socialnih omrežjjih.
V Kampu Menina boste imeli od 5.6. do 7.6. priložnost druženja in zabavnega kuhanja s Fotrom!

Program:

PETEK:
Namestitev
Priprava večerje (žar) in večerno druženje

SOBOTA:
Priprava Fotrovih žlinkrafov in velike skrivnosti malih testenin

NEDELJA:
S Fotrom v hribe, pohod do planinske koče in kosilo
Udeležite se lahko celotnega vikenda s Fotr kuha ali le posamične delavnice.

CENA:
Cena posamične delavnice je 12€ / odraslo osebo in 6€ / otroka (od 3 do 14 let), vključena je hrana oz. obroki za vso družino.
Cena celotnega paketa z vključenim kampiranjem = 150€ + brezplačno plezanje v adrenalinskem parku
Cena celotnega vikend paketa z nastanitvijo v hiški = 210€ + brezplačen plezanje v adrenalinskem parku

 

2. OUTDOOR VIKEND
Vreme nam je postreglo in pripravilo odlične pogoje za vse outdoor športe v naši ponudbi. Zabava, adrenalin in gibanje v naravi, vse kar oseba potrebuje za telo in duha. V vikendu od 12.6. do 14.6. smo se odločili, da vam na vse aktivnosti ponudimo 20% popust.

AKTIVNOSTI:
Rafting
Kajak (sit on top)
Kanjoninh
Bellyak
Sup

Adrenalinski park
Gokarti
Mini golf
Plezalna stena

več na: funparkmenina.com

 

3. KULINARIČNI VIKEND
Poleg čudovitih naravnih danosti, outdoor športnih aktivnosti in kulturne dediščine se lahko Zgornja Savinjska dolina pohvali tudi z vrhunsko kulinariko. V naši dolini lahko preizkusite vse od tradicionalne domače hrane (masunek, ajdnek, Savinjski želodec …) na okoliških kmetijah do vrhunske kulinarike moderne dobe.
Ponosni smo na odlične kuharje naših krajev.

V vikendu od 19.6. do 21.6. smo v Kamp Menina povabili top 3 MasterChef-e Zgornje Savinjske doline: Jernej Nejc Goličnik, Simone Michielen in Miha Robnik – Fotr kuha. Z vami bodo delili svojo kuharsko znanje in recepte, izkušnje in spomine iz oddaje MasterChef, tako da odlične zabave ob obilici dobre hrane zagotovo ne bo manjkalo.

PROGRAM:
PETEK:
Prihod v kamp in namestitev (kampiranje ali ena od naših hišk).
Fotri in mulčki s pomočjo Dans Fotr Kuha nasvetov pripravijo večerjo za mamice, ki se med tem časom razvajajo v naši savni, lahko se udeležijo joge in sprehoda ob reki Savinji.
Sledi večerja in druženje ob ognju.

SOBOTA:
Mamice s Tomažem kuhajo kosilo in s Simono pripravijo sladico, ki bo očete in otroke napolnila z energijo, ki jo bodo med tem časom porabili na različnih športnih aktivnostih.
Priprava Medvedjega golaža za nedeljsko kosilo.

NEDELJA:
Skupaj se odpravimo na pohod v Krajinski park Golte. Tam nas bo z medvedjim golažem na koči pričakal Jernej.

CENA:
Cena posamične delavnice je 12€ / odraslo osebo in 6€ / otroka (od 3 do 14 let), vključena je hrana oz. obroki za vso družino
Cena celotnega paketa z vključenim kampiranjem = 170€ + brezplačna izposoja supa in nihalka na Golte
Cena celotnega vikend paketa z nastanitvijo v hiški = 230€ + brezplačna izposoja supa in nihalka na Golte

 

4. PO DOMAČE V ZGORNJI SAVINJSKI DOLINI
Za vse ljubitelje narave, aktivnega preživljanja časa, pa tudi za tisti bolj ležeren oddih je Zgornja Savinjska dolina prava izbira. Pravijo, da se pri nas čas ustavi. V vikendu od 26.6. do 28.6. vam bomo v Kampu Menina pričarali pristno lokalno izkušnjo in vam odprli vrata v vpogled življenja domačinov.

PROGRAM:
PETEK:
Prihod v kamp in namestitev (kampiranje ali ena od naših hišk).
Pokušina različnih Zgornje Savinjskih želodcev in suhomesnatih izdelkov z domačim jabolčnikom – Tokcom in ostalimi domačimi napitki (otroci po želji dobijo pico).
(odrasli: 15,00€, otroci: 8,00€)
SOBOTA:
S kolesom po slikoviti dolini (svoje kolo, možnost rent a bike). Ogled okolijskih kmetij, živali in pokušina domače pridelanih dobrot.
(odrasli: 20,00€, otroci: 10,00€)

NEDELJA:
Pohod v hribe in tradicionalno kosilo Zgornje Savinjskih dobrot.
(odrasli: 15,00€, otroci: 8,00€)

CENA:
Cena posamične delavnice je 15€ / odraslo osebo in 8€ / otroka (od 3 do 14 let), vključena je hrana oz. obroki za vso družino
Cena celotnega paketa z vključenim kampiranjem = 200€ + brezplačen plezanje v adrenalinskem parku
Cena celotnega vikend paketa z nastanitvijo v hiški = 260€ + brezplačen plezanje v adrenalinskem parku

PRIJAVNICA:

You may also like...