JUNIJ V MENINI

ZAVESLAJTE V POLETJE V KAMPU MENINA

Družinski odklop in brezplačna doživetja za pozdrav poletja

Junija vas Kamp Menina ob Savinji razvaja z brezplačnim vstopom v adrenalinski park in hišnim jabolčnim vinom. Praznujte začetek poletja v Savinjski dolini. Odločite se za kampiranje ali mobilne hišice, zdaj se res splača. Če rezervirate vsaj tri nočitve, celotni družini podarimo obisk adrenalinskega parka in steklenico hišnega jabolčnega soka v vrednosti kar 50€. Cvetoči travniki, planine in vodne avanture so idealen recept za družinske počitnice v Sloveniji, zato dobrodošli v Savinjski!

Zaveslajte v poletje z oddihom v nagrajenem in zeleno naravnanem Kampu Menina, na severu Slovenije. Naš kamp je zaradi gostoljubja in številnih organiziranih aktivnosti, izletov ter animacij priljubljen med družinami iz vse Evrope.

Ponosni smo na naše hišno jezero in adrenalinski park, ki ponujata pravi poligon za družinsko povezovanje in igranje. Naše znamenite vodne avanture z rafti in kajaki po brzicah reke Savinje ravno tako dvigujejo utrip, zato se vriskanje včasih sliši daleč naokrog.

Letos bomo v kampu stisnili ogromno jabolk iz naših in bližnjih sadovnjakov, zato za darilo dobite tudi domač jabolčni sok. Pokazali vam bomo še eno skrivnost – kako sok hranimo v sodih, da zavre v pravo jabolčno vino ali savinjski tokc.

V Kampu Menina skrbimo tudi za razvajanje v hišni savni in za lačne želodčke. Preizkusite lokalne mesnine, kot je zgornjesavinjski želodec z zaščiteno označbo geografskega porekla. Zraven se odlično poda prav naš tokc.

CENA:

Cena mobilne hiške = 50€/noč

Cena kampiranja = 25€/noč (velja za 2 odrasla + 2 otroka, elektrika vključena)

Ob rezervaciji za minimalno 3 noči (hiška ali kampiranje) prejmete gratis adrenalinski park za celo družino in steklenico domačega jabolčnika.

DOPLAČILA:

Končno čiščenje pri namestitvi v mobilno hiško
Turistična taksa za odrasle: 0,88€ na dan
Turistična taksa za otroke: 0,44€/dan otrok.

Akcijske ponudbe veljajo od 1.6.-1.7.

V primeru višjega ali manjšega števila oseb se cena namestitve prilagodi.

Rezervacija je obvezna na info@campingmenina.com vsaj 2 dni prej.

You may also like...