DRUŽINSKI ADRENALINSKI IZZIV

ADRENALINSKI VIKEND V KAMPU MENINA

Junaški vikend za družine, ki obožujejo izzive

Prvi vikend julija (5.7.-7.7.) v Kampu Menina pripravljamo nepozaben družinski adrenalinski vikend. Čez dan zavihajte rokave pri športnih aktivnostih, zvečer pa se odpočijte v mobilni hišici. Skupinski izzivi, adrenalinske preizkušnje in nova znanja vas čakajo že za 220€ na družino.

Ogrejte si mišice na družinskem teku in okusite športni vikend, ki je pred vami. Spoznajte prelepo okolico kampa, na katero smo izjemno ponosni. Večer se najbolje skleni ob okusih, ki dnevno nastajajo izpod kuhalnic meninskih kulinaričnih mojstrov. Tišina kampa zaziba v sen tudi najbolj energične obiskovalce.

Kamp Menina se od drugih kampov loči po tem, da v njegovem središču stojita hišno jezero in adrenalinski park. Ta je primeren za vse družinske člane od 4. leta naprej, ki so neustrašni in imajo radi preizkušajo nove stvari. Skozi drugo polovico dneva se odpeljete s kolesi, s katerimi odbrzite po mnogih poteh, ki krasijo Savinjsko dolino. Ob večerni zarji poprimete za lok in ugotovite, kdo v družini je najboljši Robin Hood.

Vikend adrenalinska poslastica vas bo vodila od naravnih poti do visokih krošenj kampa Menina, vmes pa bomo poskrbeli tudi za polnjenje baterij in želodčkov. Pridite na družinski oddih in se v Kampu Menina še bolj povežite ob ustvarjanju nepozabnih spominov!

Po dnevih:

PETEK (5.7.):

Prihod v kamp do 16h
Namestitev v hiško ali kampiranje
Pričetek družinskega teka ob 17h
Večerja

SOBOTA (6.7.):

Zajtrk ob 9h v gostilni Menina
Plezanje v adrenalinskem parku
Kosilo
Kolesarjenje po dolini
Večerja
Lokostrelstvo

NEDELJA (7.7.):

Zajtrk
Pohod

CENA:

Za dva odrasla in dva otroka: 220€ za namestitev, aktivnosti, petkova večerja in nedeljsko kosilo GRATIS!

DOPLAČILA:

Končno čiščenje pri namestitvi v mobilno hiško
Turistična taksa za odrasle: 0,88€/dan
Turistična taksa za otroke: 0,44€/dan
Vsi obroki razen petkove večerje in nedeljskega kosila

You may also like...