12. 1. 2024

Za vse tiste, ki se v naš kamp odpravite pozimi, brez skrbi, za vas imamo kar nekaj predlogov kako lahko najbolje izkoristite vaš čas v idilični Zgornje Savinjski dolini.

Golte so priljubljeno smučišče v Savinjski dolini, ki ponujajo odlične smučarske proge za vse stopnje znanja. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen smučar boste tu našli nekaj zase. Na Golteh imate tudi možnost sankanja na urejeni progi, sanke pa si lahko izposodite na Mozirski koči (ob rezervaciji vsaj dveh nočitev v kampu vam izposojo sank + čaj častimo mi).

IMG_9285


Poleg tega vam Golte ponujajo čudovit razgled na okoliške hribe in dolino. Po zaključku vaših zimskih aktivnosti se lahko pogrejete v novi Mozirski koči ob dobri vroči čokoladi, čaju ali pa si privoščite njihov odličen šmorn ter kakšno enolončnico. Na Mozirski koči je tudi možnost nočitve in praznovanja zaključenih družb.

Logarska dolina je znana po svoji naravni lepoti, ki se pozimi še dodatno poudari. Zimska idila je kot nalašč za pohode po urejenih poteh, kjer boste lahko uživali v svežem zraku in očarljivem razgledu na snežno pokrajino. Ta čudovita alpska dolina je idealna tudi za tek na smučeh na štirih različnih progah. Opremo pa si lahko izposodite v Hiši Ojstrica in v Eko hiši Na razpotju.

IMG_0631

Krpljanje je čedalje bolj priljubljena zimska dejavnost. Golte, Menina in Smrekovec ponujajo različne poti za različne izkušnje. Lahke poti so odlične za začetnike in tiste, ki si želijo sproščenega sprehoda, medtem ko so za bolj izkušene na voljo zahtevnejše poti, ki vodijo do vrhov in ponujajo osupljive razglede na okolico. Po predhodnem dogovoru vam nudimo vodene ture na vse zgoraj omenjene destinacije.

IMG_1082

Za tiste, ki si želite bolj umirjenih počitnic vam na Golteh nudimo gozdno kopel kjer boste začutili moč narave in se v miru in tišini nadihali svežega zraka. Lahko pa vaše telo izzovete in se podate v ledeno kopel oziroma ledeno Savinjo in s tem okrepite svoj imunski sistem, počutje in se na tak način sprostite in meditirate v osrčju Zgornje Savinjske doline. Po ledeni kopeli se ogrejte v našem prenovljenem SPA prostoru in njegovi finski savni. Prostor lahko najamete za tri ure ali pa za celo noč. Vsak obisk v našem SPA-ju pa se zabeleži in po petih obiskih vam naslednjega častimo mi.

1web

Torej, kaj še čakate?

Se vidimo v Menini ali na Golteh :)

facebook sharing button Deli na Facebook
twitter sharing button Tvitaj
linkedin sharing button Deli na LinkedIn
email sharing button Pošlji e-sporočilo
messenger share button Pošlji na Messenger

Zadnji prispevki

Mozirska koča
Mozirska koča
MAREC, MESEC ZA MAME IN DAME
MAREC, MESEC ZA MAME IN DAME
Kam v deževnih dneh?
Kam v deževnih dneh?
Pravila kampa Menina Splošni pogoji poslovanja Politika piškotkov Politika zasebnosti Delovna praksa v Menini Zemljevid spletišča