23. 2. 2024

V mesecu marcu obeležujemo tri zelo pomembne praznike, 8.marec, ki je zgodovinsko in politično zelo pomemben praznik za ženske, 10.marec je dan mučenikov, ki je zgodovinsko posvečen smrti štiridesetim mučencev iz Sebastije v Armeniji in simbolizira moško žrtvovanje in 25. marec je namenjen našim materam. V Kampu Menina v tem mesecu posvečamo pozornost predvsem ženskam in razvajanju žensk.

ROMANTIČNI ODDIH S SPAJEM

Vse ženske in seveda tudi njihove mučenike, vabimo na razvajanje v naš SPA, kjer vas čaka prostor z veliko finsko savno, kurjeno na drva in izdelano iz Zgornje Savinjskega lesa z velikim zunanjim jacuzzijem, infra savno, prostorom z zakonsko posteljo, profesionalnim masažnim stolom, kopalnico, zunanjo teraso, masažno mizo in hladno prho z imitacijo slapov. SPA vam je ob predhodni rezervaciji na voljo vsak dan, od ponedeljka do nedelje. 


spa


ROMANTIČEN POBEG V GLAMPING HIŠKO

Glamping hiški v Kampu Menina predstavljata popolno kombinacijo udobja in povezave z naravo. Naš Medov brlog oziroma Bear lodge ponuja udobno in stilsko namestitev z zasebno finsko savno in jacuzzijem. V celoti sta grajeni iz lesenih hlodov iz okoliških gozdov. Vsaka hiška ima dve spalnici, kopalnico, kuhinjo in strešno teraso kjer si lahko spočijete na svežem zraku in s čudovitim razgledom.

Na voljo imamo tudi lesene hiške z zasebnim jacuzzijem.
Na vse nočitve vam nudimo 20% popust v primeru rezervacije za dve noči ali več.

Več o glamping ponudbi si lahko ogledate TUKAJ (klikni).

IMG_9399


UMIRJENE GOLTE

Romantičen oddih na Mozirski koči na Golteh je lahko nepozaben in romantičen izlet za pare, ki si želijo pobegniti od mestnega vrveža ter uživati v miru in lepoti narave. Raziskujte okolico s sprehodom po čudovitih poteh med gozdovi in travniki. Romantičen sprehod ob sončnem zahodu, vzhodu ali pod zvezdnatim nebom bo zagotovo ustvaril nepozabne trenutke tako za moške kot tudi za ženske. Na Mozirski koči imate možnost nočitve z večerjo in zajtrkom. Prepustite se razvajati na 1356m nadmorske višine v lokalni kulinariki in mirnem okolju.


Rezervacije sprejemamo na info@campingmenina.com ali na +386 51 219 393

Se vidimo v marcu, vsem ženam in materam pa nazdravljamo!


24

kamp_menina-medoA

 

facebook sharing button Deli na Facebook
twitter sharing button Tvitaj
linkedin sharing button Deli na LinkedIn
email sharing button Pošlji e-sporočilo
messenger share button Pošlji na Messenger

Zadnji prispevki

Mozirska koča
Mozirska koča
Zimska Zgornja Savinjska dolina
Zimska Zgornja Savinjska dolina
Kam v deževnih dneh?
Kam v deževnih dneh?
Pravila kampa Menina Splošni pogoji poslovanja Politika piškotkov Politika zasebnosti Delovna praksa v Menini Zemljevid spletišča